följ och dela oss

Känns som kroppen slåss mot sig själv

Ingen diagnos än. Ingen anmälan av läkare. Har känt oro, nervositet, obehag, kliande, krypande känsla i magen och i hela kroppen i 4 veckors tid nu. Bland andra symtom är, lös mage, yrsel, ångest, (rädsla i kroppen), känns som att kroppen slåss mot sig själv, förhöjd och oregelbunden puls, förhöjd blodtryck. Sen en vecka tillbaka vaknar jag flera gånger under natten. Symtomen började 25e januari. 3e Pfizer dosen togs 27e december. Hade även misstänk symtom efter andra dosen i somras ca3-4 veckor men inte så här grovt. Alla symtom klassades som ångest/panikattack av vården. Husläkaren har sagt att det inte kan uteslutas för biverkningar efter vaccination. Har fått Atarax för oro och Saroten för sömn utskrivet.
Har även gjort EKG och blodprover. Allt är normalt. Förutom det så äter jag 50mg Metoprolol för just högt blodtryck sedan innan.

Sukiko

Vill du dela detta?

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Telegram
Dela på Mejl

Skriv under för att alla drabbade ska få hjälp

Är du själv eller någon närstående drabbad?

Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fler berättelser

Relaterade inlägg

Smärtor i testikel

Ont i testikel efter 2a dosen. Fortfarande känningar efter 11 månader, men lindrigare. Karsten Gerhardt