följ och dela oss

Vaccinskadad av Pfizer | Ann-Catrin Hansson, 58 år, Sigtuna

Lyssna på Ann-Catrin som Talar om hennes upplevelse efter C 19 💉. Har du eller någon nära anhörig till dig fått en biverkning eller skada? Vi söker ännu fler drabbade och anhöriga för intervjuer till #talaomdet Maila oss på: jagvill@talaomdet.se Eller skicka iväg ett DM! Missa inte att anmäla din närvaro och stöd till manifestationen den 30/4 i Stockholm! Anmäl dig via hemsidan: www.talaomdet.se Facebook event till manifestationen 30 april i Stockholm: TALA OM DET MANIFESTATION Facebook sida: Tala om det Instagram: Talaomdetprojektet DELA GÄRNA 💗 #talaomdet

Vill du dela detta?

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Telegram
Dela på Mejl

Skriv under för att alla drabbade ska få hjälp

Är du själv eller någon närstående drabbad?

Lämna en kommentar

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fler berättelser

Relaterade inlägg

Smärtor i testikel

Ont i testikel efter 2a dosen. Fortfarande känningar efter 11 månader, men lindrigare. Karsten Gerhardt