följ och dela oss

Vaccinskadad av AstraZeneca | Maria Nilsson

Lyssna pĂ„ Maria som Talar om hennes upplevelse efter C 19 💉. Har du eller nĂ„gon nĂ€ra anhörig till dig fĂ„tt en biverkning eller skada? Vi söker Ă€nnu fler drabbade och anhöriga för intervjuer till #talaomdet Maila oss pĂ„: jagvill@talaomdet.se Eller skicka ivĂ€g ett DM! Missa inte att anmĂ€la din nĂ€rvaro och stöd till manifestationen den 30/4 i Stockholm! AnmĂ€l dig via hemsidan: www.talaomdet.se Facebook event till manifestationen 30 april i Stockholm: TALA OM DET MANIFESTATION Facebook sida: Tala om det Instagram: Talaomdetprojektet DELA GÄRNA 💗 #talaomdet

Vill du dela detta?

Dela pÄ Facebook
Dela pÄ Twitter
Telegram
Dela pÄ Mejl

Skriv under för att alla drabbade ska fÄ hjÀlp

Är du sjĂ€lv eller nĂ„gon nĂ€rstĂ„ende drabbad?

LĂ€mna en kommentar

4 svar

 1. Jag har fÄtt stroke efter min andra vaccination med astrazeneca. LÀkemedelsverket har konstaterat att det beror pÄ vaccin. Jag har inte godtag eftersom jag fortfarande lider av huvudvÀrk och hamnat pÄ akuten och sjukhuser flera ggr efter dess. Tar blodtunnande och blodtrycks mediciner med alvedon. Jag som gar aldrig tagit en enda medicin innan stroke.
  Är vegetarian. Röker eller dricker inte alkohol.
  Gör yoga.. varför jag?

  1. Ledset att lÀsa , ja man kan undra varför ?
   Finns det nÄgot svar , det enda jag kan tÀnka pÄ just nu Àr de val man stÄr framför och de beslut man gör .
   Cause and effekt .
   Hoppas att med tiden du Ă„terfinner dig som innan vaccinet đŸ™đŸŒ

 2. Vill skriva under för alla drabbade. TvÄ vÀnner en Àldre dam vars bröst blev stenhÄrt och de kunde typ trycka ut hÄrda kulor och sen var det cancer sÄ hon fick ta bort bröstet, vet att hon dÄ hade tagit 2 sprutor men det gick ett antal mÄnader efter. En vÀnnina hade tagit leverprover utan anmÀrkning, sen nÄgra mÄnader efter tvÄ doser var hon plötsligt gul i ögonvitorna och blev inlagd och de tog leverprov och det var typ Àrr pÄ levern, nu Àter hon kortison och nÄn cytostatika, jag tror att bÄda Àr drabbade pga injektionerna. Blir galen pÄ att man lÀt barn injicera sig och att man vill införa tvÄngsinjicering, Jag anser att det Àr liktydigt med mordförsök pÄ medborgarna. Kan inte annat Àn be för dem som tvingats och hotas med olika orsaker som skÀl fast de inte velat men tagit den ÀndÄ för att fÄ jobba osv. Helt omöjligt att all dödsfall och biveekningar Àr en slump och hoppas alla som medverkat till injicering samt de som bestÀmt reglerna blir straffade, samt att man hittar nÄtt sÀtt att hjÀlpa alla skadade.

 3. Tror, att min syster dog av vaccinet, dÄ hon var njursjuk, och detta vaccin verkligen gick pÄ njurarna, svÄrt att bevisa. Men hon fick inte ta vaccin för andra influensor, sÄ varför fick hon plötsligt ta detta, som gick pÄ njurarna dessutom, bara för att HON ville? Eller?

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Fler berÀttelser

Relaterade inlÀgg

SmÀrtor i testikel

Ont i testikel efter 2a dosen. Fortfarande kÀnningar efter 11 mÄnader, men lindrigare. Karsten Gerhardt