följ och dela oss

Skicka in en rapport om misstänkt biverkning av c-19 vaccinen

Genom att samla rapporter om biverkningar på denna offentliga sida vill vi göra det enkelt att få en uppfattning om vilka misstänkta biverkningar som uppstått efter covid-vaccinering.

Tips på saker att ta upp
Vilka biverkningar har du fått? Ange taggar i formuläret för alla biverkningar du haft. Eller skriv dem i den löpande texten om de saknas. Hur lång tid har du haft dina hälsoproblem? Har du fått några diagnoser? Vilket bemötande i vården har du fått? Har någon läkare anmält de misstänkta biverkningarna? Hur många gånger har du sökt hjälp? Vill du ha kontakt med andra som fått biverkningar?

Bild
Ladda gärna upp en bild på dig själv för att göra din berättelse mer personlig. Ingen ska skämmas för att den drabbats av biverkningar efter sprutorna, tvärtom. De som är ansvariga är de som ska skämmas.

P.S.
Det går bra att ange en pseudonym om du vill vara anonym. Alla inlägg modereras innan de läggs upp.

Fyll i de obligatoriska fälten.
Välj din bild (er) för att ladda upp.

Vill du dela detta?

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Telegram
Dela på Mejl

Har du förslag på hur formuläret kan bli bättre, skriv det här!

13 svar

  1. Ett förslag är att informera om hemsidan https://howbadismybatch.com/ För alla som inte vet om det, olika batcher är olika farliga av en och samma vaccintillverkare. Vissa batcher är extremt farliga! Därför det viktigt att inte ta flera sprutor. Att en har klarat två sprutor är ingen garanti, utan en dålig dos kan skada/döda en frisk person. Det positiva är att det hela är ”evidence of premeditative murder” som Corona Investigative Committee kallar det. Mer info här; https://odysee.com/@Corona-Investigative-Committee:5/Mike-Session-86-en:0 För att ta reda på vilket batchnummer som dina sprutor hade, så är det bara att gå in på 1177, så ska det stå där.

      1. Jag har varit här flera gånger under flera veckor med olika webbläsare och aldrig sett formuläret!

  2. Hej 👋🏻 jag har mängder med elände som hänt mig både efter 1 och 2 dosen Pfizer vägrar ta mer ! Men jag är inte redo att skiva offentligt då jag inte vill oroa mina gamla föräldrar… kan man va anonym i nuläget ? Med vänlig hälsning, Veronika

    1. Hej Veronica,
      Det går bra att vara anonym. Skriv att du vill vara anonym i samband med rapporten så tar vi bort eller byter ut ditt namn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fler berättelser

Relaterade inlägg

Smärtor i testikel

Ont i testikel efter 2a dosen. Fortfarande känningar efter 11 månader, men lindrigare. Karsten Gerhardt