följ och dela oss

Jag fick blodpropp i hjärnan efter andra dosen av vaccinet

Jag är (var) en helt fullt frisk 60 årig man utan underliggande sjukdomar, som tränar varje dag, 7 av 7 dagar i veckan, och som äter nyttigt. Plötsligt efter andra dosen känner jag mig dålig och en morgon kollapsade jag och föll på golvet. Jag åkte in med ambulans och det visade sig att jag fått blodpropp i hjärnan.
Min dotter ringde sjukhuset och pratade med läkaren och ifrågasatte vaccinet, men det ignorerades. Enligt läkaren var de ej vaccinet och de hade inget svar på varför jag plötsligt fick en hjärnblödning.
Nu går jag på blodförtunnande tills vidare, med andra ord: för resten av mitt liv. OBS: läkaren har inte anmält biverkningarna.

Janan Mansour

Vill du dela detta?

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Telegram
Dela på Mejl

Skriv under för att alla drabbade ska få hjälp

Är du själv eller någon närstående drabbad?

Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fler berättelser

Relaterade inlägg

Smärtor i testikel

Ont i testikel efter 2a dosen. Fortfarande känningar efter 11 månader, men lindrigare. Karsten Gerhardt