följ och dela oss

Försämrad syn, skakig, klumpig med händerna, Patrik 35 år

Efter påtryckningar från mina föräldrar tog jag dos 1 i augusti – 21. Kort därefter kom ”uppvaket” så någon fler spruta blir det aldrig. Iallafall så i mitten av december märkte jag att synen blivit påverkad efter att det blev svårt att se texten på skyltarna i trafiken. Även att läsa på mobilen blev läskigt. Texten känns levande och det är svårt att koncentrera sig. Som att läsa när man är påverkad, väldigt likt det. I Januari har jag blivit skakig och klumpig med händerna, framförallt vänster sida i hela kroppen (fick sprutan i vä arm) och allmänt avdomnad. Anstränger jag mig så blir skakningarna ganska omfattande så länge man inte slappnar av. Ungefär som när man har blodsockerfall. Utmattningen håller då i sig minst hela dagen. Yrsel förekommer och allmän klumpighet. Inte sökt någon hjälp för detta pga att min tillit för vården är minimal efter vad man läst om hur andra blivit behandlade. Kanske man gör det framöver om problemen blir värre eller om de erkänner att injektionerna kan vara skadliga. Min magkänsla säger att sprutan har något med detta att göra. Är 35 år gammal. Skriver det här för att det kanske kan hjälpa någon annan att förstå vad som händer. Eller om någon annan upplever samma sak så ta gärna kontakt.

Patrik

Vill du dela detta?

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Telegram
Dela på Mejl

Skriv under för att alla drabbade ska få hjälp

Är du själv eller någon närstående drabbad?

Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fler berättelser

Relaterade inlägg

Smärtor i testikel

Ont i testikel efter 2a dosen. Fortfarande känningar efter 11 månader, men lindrigare. Karsten Gerhardt